Waarom Wimi Games?


image

home-1

Marktleider in België

Wimi Games is een toonaangevend Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het verdelen van elektronische speelautomaten en bingo’s. Wimi Games werd opgericht in 1958 door Dhr. Willy Michiels. De 50 jaar ervaring en de knowhow worden keer op keer vertaald in een innovatief product.
Alle speelautomaten ontwikkelen, produceren en exploiteren we in eigen beheer. Hierdoor is de kwaliteit bij elke stap gegarandeerd.

home-2

Exploitatie

De verdeling van alle speelautomaten heeft Wimi Games in eigen handen. Een professioneel team van vertegenwoordigers staan voor jou paraat. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak: de juiste vergunningen, zorgenloze plaatsing en een goede opvolging van het dossier. Door het uitgebreid netwerk in België worden toestellen op een correcte manier geplaatst. Een uitstekende service dicht bij huis, daar kan je op rekenen.

home-3

Productontwikkeling

Wimi Games is gekend voor zijn innovatieve en prestatiegerichte speelautomaten. Een sterk team productontwikkelaars werkt steeds aan vernieuwing. Dit gebeurt in-house met als eindresultaat: een volwaardig product dat aan jouw eisen voldoet.

home-4

Dienst na plaatsing

Na de plaatsing van jouw speelautomaat zorgt Wimi Games voor een full-option kwaliteitservice. De klantendienst staat  7 dagen op 7 paraat. Zij helpen jou graag verder met al jouw vragen en opmerkingen. Een technieker komt ter plaatse indien nodig.